wahin, pudełka mamy, jutro zrobię fotki kompletnego egzemplarza z paskiem i w pudełku. Pasek będzie standardowy, identyczny z tym jaki montujemy do RWD czy Batorego w ciemnoczekoladowym brązie.
Musiałby się dać bohatersko poszczelić, a kto go tam poszczelić będzie chciał sam pomyśl
W dupę grubą solą z dubeltówki, jak będzie po nocy straszyć żonę leśniczego, się nie liczy.
widze was
nawet tak szczytne idee i tematy potraficie zohydzić i zaspamować
a to że regulamin nie obejmuje sytuacji w których do kogoś tam tego ale nieskutecznie to wam powiem, że to skandal
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ja go moge poszczelic.
Zasluze na zegar tym czynem?
możesz zasłużyć na dostanie w ryło
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
A jest planowany jakiś komercyjny projekt w tak wykończonej kopercie?
Bo na razie mi wychodzi że tylko 303 i PS
Czyli nic dla ludzi, nieładnie, bardzo nieładnie
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!