#1 Wysłany: 2014-05-07, 21:24 Black Pepsi vs Blue Dial Pepsi
Czołem!
Zatęskniło mi się za praktycznym,a przy okazji niedrogim diverkiem Konkretnie NY2300-miałem jakiś czas temu wersję black i w sumie nie polubiliśmy się.. dość szybko poszedł w świat (chyba all black był zwyczajnie zbyt nudny). Tym razem zdecydowałem się na PEPSI:)
mam dylemat pomiędzy czarną a niebieską tarczą, prośba o opinie co fajniej fituje z bezelem pepsi?
(foty z sieci)
Black:
Blue:
(+ fotka śmignięta od goTomka)
Dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2014-05-07, 21:34, w całości zmieniany 3 razy
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#7 Wysłany: 2014-05-07, 21:56
Niebieski, ale ja jestem tendencyjny
_________________ World Wide Watches
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#8 Wysłany: 2014-05-07, 22:05
Szczerze? Żaden
Niby teoretycznie niebieski lepiej pasuje do pepsi bezela, ale... jak widać mam takiego z niebieską tarczą i ten niebieski jest takise, mdły, daleko mu nie tylko do niebieskiego z blue raya, ale nawet banalna piątka mini sumo SNZF15 bije go na głowę. Znudzi Ci sie równie szybko, jak wersja czarna
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#12 Wysłany: 2014-05-08, 07:23
Stawiam na czarny
Na żywo nie widziałem, ale niebieski na zdjęciach wygląda co najmniej słabo...
_________________ "Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski