ostatnio zrobił się jakiś straszny gnój w pocztexie... na paczkę czekałem 2 tygodnie... w tym czasie na trackingu codziennie pojawiało się "paczka wydana do doręczenie" "doręczenie nieudane" i tak codziennie...
_________________ "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Pomógł: 3 razy Wiek: 55 Dołączył: 20 Sie 2012 Posty: 489 Skąd: Warszawa + CCCP
#11 Wysłany: 2014-05-07, 10:14
na wszystkie, które udało mi się znaleźć, chyba z 10, z infolinią porąbanej poczty włącznie, wysłałem skargi, zero reakcji
z tracingu wynika, że niby dzisiaj rano zostały wydane do doręczenia, zobaczymy, oczywiście problem polega na tym, że nie będę siedział cały dzień w domu - mam mnóstwo innych zajęć
_________________ zyj terazniejszoscia
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#12 Wysłany: 2014-05-15, 14:35
No i jak sie na nich nie wku%$*
Paczka priorytet, deklarowany termin D+1 wysłana 13, wczoraj rano wg trackingu dotarła do WER Warszawa... i na tym koniec na razie. Niby to tylko 1 dzień, ale i tak jestem zły
Jest tu gdzieś specjalista od reklamacji?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-05-15, 16:46, w całości zmieniany 1 raz