...melepety a nosicie swoje klamerki moje ciągle w pudełkach stal czeka na zegarek... a mosiądz miał być pod waltka... ale temu zgubiła się taka mała sprenzinka i doopa... nie ma czasu dorobić i wszystko stoi... jedyna pociecha, że zażyczyłem sobie niepostarzany błyszczący mosiądz... no i klamerka leżakując w pudełku nabiera naturalnej patynki nie to co wasze chemiczne
Ja się zabezpieczyłem i również wybrałem wariant bez patyny, bo jeszcze muszę zamówić pasek do połączenia robura (na razie do niego będzie klamra) z tą klamrą
Spam [Usunięty]
#574 Wysłany: 2014-05-05, 19:13
gryson napisał/a:
Ja się zabezpieczyłem i również wybrałem wariant bez patyny
...i to jest słuszna koncepcja... bęęęęędzie Pan zadowolony
...swoją drogą to ma Miszcz Ciech rękę do tych klamer
Już przebieram nogami, bo nie mogę się doczekać tej klamry Szybko muszę nad pasiorem pomyśleć, żeby nie wyszło na to, że dotrze do mnie wyczesana klamra a nie będzie do czego jej zamontować
Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 44 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#576 Wysłany: 2014-05-05, 19:50
gryson napisał/a:
Już przebieram nogami, bo nie mogę się doczekać tej klamry Szybko muszę nad pasiorem pomyśleć, żeby nie wyszło na to, że dotrze do mnie wyczesana klamra a nie będzie do czego jej zamontować
............tak jak u mnie a klamra zacna, oj zacna
[ Dodano: 2014-05-05, 20:53 ]
Maras68 napisał/a:
JIMMY - zdradziłbyś zarys projektu, albo co...
jakaś rycina czy projekt ? twórcze inspiracje? przeżycia metafizyczne
..............na dzień dzisiejszy nie mogę, jak koperta zostanie skończona to coś pokażę, a teraz cisza
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Moja ma być robiona w przyszłym tygodniu, więc w tym muszę zadbać o pasek. Muszę przejrzeć bazarek i oferty sklepów lub zwrócić się do naszych paskorobów o jakąś szybką ofertę.
Spam [Usunięty]
#578 Wysłany: 2014-10-19, 09:22
...nosicie ten wintydżowy wypust
...mój świeżo co zaprzęgnięty... nota bene... z jeszcze żywą babeczką... a nie tak jak w wielu przypadkach z martwym brodaczem