Niestety przeleciała mi okazja przed nosem - niebieski Somes kolegi Deco79, którego sprzątnął kolega rafiosso
Muszę coś szybko kliknąć na odreagowanie
BJ7010 - 59E
czy BJ7010 - 16F
Bardziej mi się podoba ten z białym ringiem ale nie występuje w wersji z bransoletą, która wydaje się być całkiem fajna. Więc pewnie i tak bym ją dokupił co podnosi cenę o około 200 PLN.
Wyjściowo cenowo oba wychodzą podobnie, ale z drugim jest więcej zabawy, bo znalazłem go tylko na taobao.
_________________ If in doubt, FLAT OUT!!!
Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2014-04-18, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Lip 2013 Posty: 184 Skąd: Gdańsk
#8 Wysłany: 2014-04-18, 15:06 Re: Dwa Najthołki
Sentinel napisał/a:
Niestety przeleciała mi okazja przed nosem - niebieski Somes kolegi Deco79, którego sprzątnął kolega rafiosso
Muszę coś szybko kliknąć na odreagowanie
Ja bardzo przepraszam za swoje zachowanie, obiecuję, że już więcej to się nie powtórzy.
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie oprócz strasznego narko-głodu na somesa
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#11 Wysłany: 2014-04-22, 10:12
Jedynkę miałem. Super. Kajdan trzeba mieć, bo jest super.
A dwójka też niczego sobie. Tylko z dokupieniem kajdana będziesz miał chyba lekki kłopot w normalnej cenie. A pasek chyba taki se. Przynajmniej w Havanie był średni.