podobny pilocik Laco był na kizi w zestawie ze samolocikiem
słowo klucz - podobny Seryjne mają normalne białe indeksy ze świecącą na zielono lumą - ten ma indeksy beżowe i kopertę w czarnym PVD, z odpowiednim paskiem to jest strasznie elektryzujące połączenie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#47 Wysłany: 2012-10-17, 21:59
I tak się traci potencjalnego klienta - mówię o sobie.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2012 Posty: 488 Skąd: Koło :P
#55 Wysłany: 2012-10-19, 08:24
Poprzeglądałem ofertę Laco - i jedno mnie ciekawi: czy rzeczywiście jest taka różnica w cenie mechanizmu ETA a Miyoty (400E ), czy to tylko pozycjonowanie "słis" werk + elytarna marka?
_________________ De gustibus et coloribus non est disputandum
//---
Fast Only Rolling Downhill
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#57 Wysłany: 2014-04-16, 18:28
trzeba zawołać Słonia żeby zobaczył te chrono
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.