goTomek, gdzieś tam w sieci można znaleźć zdjęcie czarnego w pvd i biała data, ale to chyba jakiś mod jest, bo w sprzedaży nie widziałem takiej wersji.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1490 Wysłany: 2014-04-10, 10:17
Michał, jeśli dobrze pamiętam, ktoś kiedyś pokazywał również wersję "stealth" z ciemnoszarymi indeksami i pasującymi do nich wskazówkami, tylko nie mogę znaleźć zdjęcia ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1498 Wysłany: 2014-04-10, 10:42
Brawo, brawo Kumotrom - (jajecznica zajebongo)
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#1499 Wysłany: 2014-04-10, 11:01
Michał napisał/a:
Cytat:
A PVD wiadomo - byłby kozak (zwlaszcza ta wersja z czarną datą)
To jest taka? Hmmm
jakbyś chodził na lokalne spoty tobyś mógł nawet mój egzemplarz obejrzeć na żywo
czekaj, czekaj to ja ostatnio nie bywałem
a z tą białą datą było tak że na orienuhr i na innej stronce ( nie pamiętam czy na clicku czy dutyfree) był pokazywany zegarek z białą datą ale nie było to chyba rzeczywiste zdjęcie tylko coś renderowatego. Dlatego w opisie zaznaczano że ta wersja - którą możesz kupić - ma czarne tło daty. Strixu też ma tego Orienta
[ Dodano: 2014-04-10, 12:07 ]
Dorian06 napisał/a:
I oczywiście długość mierzy poprawnie.
u Cibie nie byłoby co mierzyć bo nigdy nie wiedziałby człowiek czy nie jest to błąd statystyczny
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-10, 11:03, w całości zmieniany 2 razy