Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#4 Wysłany: 2014-04-01, 19:01
stiopa napisał/a:
Yako nie jest przeszklony widzisz oryginalne foty.
Dlatego powyżej napisałem, że chyba powinien być.
Przeglądnij fotki w necie - wszystkie przeszklone.
Fotki mechanizmu też można odszukać, zerknij a u majstra porównaj.
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Dowartościowanie klienta zwiększa skłonność do inwestowania - no co, nie dasz dwóch stówek za fachową ekspertyzę i głęboką naprawę takiej złotej Łomegi, co to będziesz mógł przez pokolenia trzymać razem z kompletem srebrnych widelców i wyciągać na święta i pogrzeby ?
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#8 Wysłany: 2014-04-02, 09:50
Inna inszość że ci fachowcy mają bardzo często problemy z odróżnieniem oryginału od podróby. Zapytaj którego jak bezinwazyjnie sprawdzić czy gold jest gold, a nie np anodyzowane amelinium?
_________________ Pozdro!!!
Maras68 [Usunięty]
#9 Wysłany: 2014-04-02, 09:53
ALAMO napisał/a:
co to będziesz mógł przez pokolenia trzymać razem z kompletem srebrnych widelców i wyciągać na święta i pogrzeby ?
Dowartościowanie klienta zwiększa skłonność do inwestowania - no co, nie dasz dwóch stówek za fachową ekspertyzę i głęboką naprawę takiej złotej Łomegi, co to będziesz mógł przez pokolenia trzymać razem z kompletem srebrnych widelców i wyciągać na święta i pogrzeby ?
ALAMO to nie mój sprzęt na prośbę kolegi zapodałem temat więc proszę nie być złośliwy w odpowiedziach do mnie.