A poważnie, to dzisiaj w nocy, nasz najdzielniejszy Admin Techniczny będzie walkę nierówną prowadził z tym ustrojstwem.
Jest duża szansa, że jutro będzie ok.
#10 Wysłany: 2014-03-31, 17:58
Santino!
Również jeden z moich kolegów raportował mi o problemach z rejestracją.
Problem polegał na tym, iż po wpisaniu odpowiedzi na pytanie "W którym roku miała miejsce bitwa pod Grunwaldem?", a zaręczam, że odpowiedź znał, pojawia się komunikat o błędnej odpowiedzi i cofa go ponownie do miejsca, w którym musi wpisać dwukrotnie hasło oraz odpowiedź na powyższe pytanie.
Nadmieniam, że liczebnik będący odpowiedzią wpisywał zarówno w mianowniku, jak i w formie odmienionej.
Czy naukowcy odkryli, że data biłwy wojsk polsko-litewskich z Krzyżakami była w terminie innym, niż ten, o którym uczono nas na lekcjach historii?
Czy też problem oraz pies gdzie indziej jest pogrzebany?
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Wiek: 35 Dołączył: 11 Mar 2014 Posty: 743 Skąd: Old Europe
#12 Wysłany: 2014-04-02, 12:50
berberys napisał/a:
Santino!
Również jeden z moich kolegów raportował mi o problemach z rejestracją.
Problem polegał na tym, iż po wpisaniu odpowiedzi na pytanie "W którym roku miała miejsce bitwa pod Grunwaldem?", a zaręczam, że odpowiedź znał, pojawia się komunikat o błędnej odpowiedzi i cofa go ponownie do miejsca, w którym musi wpisać dwukrotnie hasło oraz odpowiedź na powyższe pytanie.
Nadmieniam, że liczebnik będący odpowiedzią wpisywał zarówno w mianowniku, jak i w formie odmienionej.
Czy naukowcy odkryli, że data biłwy wojsk polsko-litewskich z Krzyżakami była w terminie innym, niż ten, o którym uczono nas na lekcjach historii?
Czy też problem oraz pies gdzie indziej jest pogrzebany?
niech kolega wpisze datę bez polskich znaków, w moim przypadku podziałało
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
#14 Wysłany: 2014-09-23, 21:47 Problem z rejestracją
Szanowna administracjo wystąpił problem z założeniem nowego konta na forum.
System negatywnie weryfikuje znajomość ilości minut w kwadransie (niepoprawna odpowiedź na postawione pytanie)
i zapętla stronę do rejestracji czyniąc ją niemożliwą czy nawet wręcz frustrującą.
Prośba o umożliwienie utworzenia konta nowemu "Urzyszkodnikowi" forum.
Dziękuję
Chyba bardziej oficjalnie to już nie mogłem
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#15 Wysłany: 2014-09-23, 22:46
Codziennie wpuszczam nowych , więc może kolega który chce być użytkownikiem tego forum spróbuje zarejestrować się na innym komputerze albo na smartfonie lub usunie ciasteczka w przeglądarce .
Co jakiś czas zmieniamy hasło , bo a to nie można było podać daty bitwy pod Grunwaldem a innym razem kolor zielonych liści nie był zielony .Ni mogę wpuścić użytkownika który nie poda poprawnego hasła bo go system nie widzi.