Apa13, tylko pamiętaj, że tam jest 23. I albo weźmiesz coś co będzie węższe, albo za szerokie - w drugim przypadku, gdy pasek będzie twardy to go nie wciśniesz.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#11 Wysłany: 2014-02-27, 19:03
Miałem m-force ''jedynke'' tez miał 23mm w uszach bez problemu 24 mm nato wchodziło , ale przy tak duzym zegarku i grubym nato te dwa kolejne ringi przeszkadzały i uwazam ze powinno byc nato z trzena ringami
Michał, 24 mm nawet grubsze wejdzie.
Moim zdaniem najlepsza jest guma zegarek wygląda masywniej Jak nie to niech chłopaki zrobią Ci czarną skórkę z żółtym przeszyciem. Tylko pasek musi być gruby dlatego, że dziury na teleskopy są dość daleko od końca uszu.
Edyta: może nie tyle daleko co nisko
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-02-27, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice