#1 Wysłany: 2014-02-14, 10:10 Barbos, gdzie kupić?
Gdzie można kupić Barbosa w możliwie najprostszy sposób? Ostatni raz kupowałem poza krajem parę lat temu, sparzyłem się, i od tej pory nie miałem do czynienia z takimi zakupami.
#2 Wysłany: 2014-02-14, 10:15 Re: Barbos, gdzie kupić?
jaro19591 napisał/a:
Gdzie można kupić Barbosa w możliwie najprostszy sposób? Ostatni raz kupowałem poza krajem parę lat temu, sparzyłem się, i od tej pory nie miałem do czynienia z takimi zakupami.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 431 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2014-02-17, 12:19
.
Szkoda, że tak mało modeli jest w automacie.
W sumie to bardzo ładne nurasy.
I wielkość odpowiednia
No a cena...
800 zł z małym haczykiem za nurasa na bransie w Mijocie z WR 500m, to może nie jest tanio, ale też nie jest to obiektywnie rzecz biorąc drogo.
Niestety nie znam tych zegarków i nie wiem jaka jest ich jakość.
Barney mi się podoba, ale widzę go tylko w kwarcu...
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14428 Skąd: Gliwice
#6 Wysłany: 2014-02-17, 12:38
jerry, Ja tez swego czasu na Barneya polowałem- licytacje kończyły się na ok 150$, wiec duzo mniej niz te 800zł
Ładnie, ale krótko Niestety indeksy są idealnie płaskie, więc szansa na relumowanie zerowa
THX za szybkie info. Te indeksy na zdjęciach wyglądają jakby w powietrzu wisiały?? nie wiem jak to ugryźć...takie cienie rzucają?.....czy takie grube stalowe nakładane?
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-02-17, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądają, ponieważ na biało są pomalowane tylko od góry lumą, a bok i front są ciemne. Przez co sprawiają wrażenie "wiszących" A dzięki tak pięknemu kolorowi tarczy i słoneczku pod niektórymi kątami wygląda jakby miał szkło z zewnętrznym AR - tzn tego szkła w ogóle nie widać. Czego niestety przy moich umiejętnościach fotograficznych nie potrafiłem oddać
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.