Jeżeli to możliwe to bym nieco poprawił górny panel użytkownika, na nieco czytelniejszy, może jakieś butony? I nieco powiększył cały górny obszar (włączając w to tło).
Blaz [Usunięty]
#17 Wysłany: 2009-09-21, 15:31
Tu się tak nie da. Na tym forum są tylko predefiniowane skiny. Na początku była dyskusja którą skórkę wybrać i wybraliśmy tą, bo jest neutralna.
Zgodzę się z felkiem, gdyż ja również byłem wielbicielem Dziko-Zachodniego layoutu który łączył oryginalność z przejrzystością, jednakże problem polegał na wręcz niemożliwości stworzenia loga które wpasowałoby się w ów design
W związku ze spekulacjami dotyczącymi owego layoutu do tematu podczepiam ankietę - proszę o głos. głosujemy do godziny 22, o 22.10 jeżeli większość głosów będzie na tak, będziemy się bawić w zmianę layoutów, opinie na bieżąco w shoutboxie
Darecki [Usunięty]
#22 Wysłany: 2009-09-21, 19:57
Witam!
Dlaczego wszyscy sie tak uczepili tego bazaru? Jestesmy na forum zegarkowym wiec chyba lodowek i telewizorow nikt nie zamiarza sprzedawac Poza tym wiekszosc osob sie zna, a ja wyczuwam lekki brak zaufania. Nie wiem czy byl jakis przypadek, zeby zegarkomaniak przy zakupie zegarka chcial oszukac sprzedajacego (rowniez zegarkomaniaka) Przeciez to sie wyklucza.
Jesli chodzi o styl forum to od poczatku nie ukrywalem, ze mi sie nie podoba. Rozumiem, ze na darmowych forach nie ma szalu w wyborze styli ale mialem kiedys wlasne forum na fora.pl i bylo kilka przyzwoitych Po drugie bardzo mi sie podoba forum GMT, jest tak przejrzyste, czyste, czytelne nie ma nacpane for i podfor, wszystko konkretnie i na temat U nas jakby jest wszystko na kupie (ja mam takie wrazenie)
Ja jestem za pozostawieniem forum w dotychczasowym kształcie, można jedynie zastanowić się nad usystematyzowaniem poszczególnych działów.
Blaz [Usunięty]
#24 Wysłany: 2009-09-21, 21:27
sszwedo napisał:
Ja jestem za pozostawieniem forum w dotychczasowym kształcie, można jedynie zastanowić się nad usystematyzowaniem poszczególnych działów.
Zgadzam się w 100 procentach. I z jednym, i z drugim.
tewie [Usunięty]
#25 Wysłany: 2009-12-24, 15:08
Witam !
Napisałem fajny pościk w dziale "warsztat" , a tu ciul - Błąd ogólny - panie
wyskakuje i pościk poszedł się ........ Coś mi się wydaje że w regulaminie forum powinno być to napisane . Czy jest , a ja mam coś ze wzrokiem nie tego. Wkleiłem link ale nie żaden reklamowy czy jakiś inny komercyjny , ale ilustrujący to o co się pytałem.
Tak wiem po tym poście juz będę mógł wklejać , ale o tym że można po trzech postach , powinien uprzedzać regulamin żeby nie pisać w powietrze.
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#27 Wysłany: 2009-12-24, 17:08
I pewnie w regulaminie fora.pl jest to napisane
a my musimy przestrzegać ich regulaminu...
tewie [Usunięty]
#28 Wysłany: 2009-12-25, 13:44
W komunikacie pisało że po 3 -postach. Nie chodzi tu już teraz o mnie , ale może warto w regulaminie wewnętrznym o tym wspomnieć , żeby każdy następny nie robił tego błędu i pisał w powietrze.
Proszę to odbierać w kategorii sugestii czy rady a nie pretensji . W końcu chyba nowy user nie ma obowiązku znać jakieś /fora pl/ , a regulamin wewnętrzny forum na którym chce pisać , przeczytać no niestety powinien.
Pozdrawiam.
Blaz [Usunięty]
#29 Wysłany: 2009-12-25, 21:07
Po trzech postach, czyli czwarty post. Jest jeszcze jedno obostrzenie, które musi być spełnione równocześnie: musi upłynąć 24 godziny od zarejestrowania się.
Spokojnie, ujmiemy to w Regulaminie jako informację dla tych, którzy dopiero się zarejestrowali.
tewie [Usunięty]
#30 Wysłany: 2009-12-25, 22:21
Blaz - nie wmawiaj mi że jestem niespokojny
bo napisalem by :
Cytat:
Proszę to odbierać w kategorii sugestii czy rady a nie pretensji