Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1131 Wysłany: 2014-02-11, 09:48
Melduje się czerwoniec na pokładzie PL...
.
.
.
Ktoś tam podobno już ma u nas takiego , ale nieobecni (foty) nie mają racji (bytu) - więc... jedynak (w towarzystwie brata) będzie pokazywany (tym bardziej, że zmodowany i bez limitki )
Oczywiście - srebrny jest the best - ale i ten drugi daje radę
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2014-02-11, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1136 Wysłany: 2014-02-11, 16:04
Nie ma masowej produkcji - mogę Wam tylko powtórzyć słowa Eda, więc wierzcie, albo nie...
Całość wynikła z błahego pytania w korespondencji, dotyczącego tego koloru tarczy - na moją sugestię, że ładny inaczej dostałem propozycję nie_do_odrzucenia obadania na żywca egzemplarza (jednego z kilku) nieznakowanych, pozostałych z procesu produkcji. Cóż było robić wziąłem się zawziąłem... i wziąłem
.
.
.
...Nikt nie chciał pokazać czerwonego, to sobie sam pokaz zorganizowałem...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#1137 Wysłany: 2014-02-11, 17:12
Znalazłem http://forums.watchuseek....ble-976467.html
Ed pisze że zostało kilka (ile? nie wiadomo) tarcz i po rozważeniu wszystkich za/przeciw zdecydowali dorobić jeszcze parę sztuk, różniących się od limitki ceną (trochę droższe) i brakiem napisów na deklu. A i bez sygnowanych klamerek, za to z paskiem
Cóż juz w trakcie rosła liczba limitek, sam sie załapałem po pierwszej zmianie, a była jeszcze kolejna. Jeśli to faktycznie jest kilka sztuk to nie jest to dla mnie duży problem, choć jednak lekki absmak może pozostać
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ed pisze że zostało kilka (ile? nie wiadomo) tarcz i po rozważeniu wszystkich za/przeciw zdecydowali dorobić jeszcze parę sztuk, różniących się od limitki ceną (trochę droższe) i brakiem napisów na deklu. A i bez sygnowanych klamerek, za to z paskiem
Cóż juz w trakcie rosła liczba limitek, sam sie załapałem po pierwszej zmianie, a była jeszcze kolejna. Jeśli to faktycznie jest kilka sztuk to nie jest to dla mnie duży problem, choć jednak lekki absmak może pozostać
Hahaha - dobre wole moją mewkę w paski z lat 70tych, choć koperta bardzo ciekawa