Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#17 Wysłany: 2010-07-07, 17:26
buczo85 napisał/a:
Nareszczie, w końcu!!! Mogę dumnie chodzić z jednym z moich ulubionych radzieckich zegarków. Nie było łatwo i tanio, a zegarek wciąż pozostawia wiele do życzenia. Przycisk do chromowania, paskudny ring, koperta z paroma ryskami....Ale i tak nie zaburzy to mojej radości. Teraz mogę uczwicie powiedzieć mam swoje własne ruskie chrono
Witajta koledzy. Po namowach Olka i kilku innych userów wpadałem poczytać tu sobie jako gość no ale w końcu się zarejestrowałem. No ale w końcu mogę i popisać Fajnie, że udało się uratować czarnulka. Pikny zegarek!
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie Inne bede przegladal a skrobne cos od czasu do czasu na ruskich
Witaj Tomirek
Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich.
Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#25 Wysłany: 2010-07-08, 12:28
wahin napisał/a:
tomirek napisał/a:
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie Inne bede przegladal a skrobne cos od czasu do czasu na ruskich
Witaj Tomirek
Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich.
Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów
No, że jest tu inaczej to już dawno zauważyłem bo wpadałem czasami poczytać. Ale ostatnio zabił mnie fragment regulaminu bazarowego Dooobre!!!
Kod:
10) Kary:
Za jednokrotne złamanie Regulaminu: stok wyzwisk od admina lub moderatora via PW.
Za dwukrotne złamanie Regulaminu: kara 100 batów wykonana na Rynku Głównym w Krakowie.
Za notoryczne, wielokrotne łamanie Regulaminu: nagana z wpisem do akt, zakaz wykonywania zawodu tokarza do lat trzech z zawieszeniem na dwa lata, nakaz wypicia oleju lnianego i wsadzenia sobie ośki w...
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#30 Wysłany: 2010-07-09, 02:07
tomirek napisał/a:
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami
Cześć Tomirek
Z łazankami to trzeba uważać, bo tu nie o udławienie chodzi, a o coś znacznie gorszego Te łazanki do delikatnie mówiąc taki laxigen extra strong
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!