Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2009-09-21, 17:35
Tak Spinner, ten prześmiewca mówi że on damski jest, jednak kolor tarczy wbrew pozorom nie jest różowy( fotki tego nie oddają) a łososiowy jak w oryginale, i to właśnie wygląd tarczy skłonił mnie do zakupu
Tak Spinner, ten prześmiewca mówi że on damski jest, jednak kolor tarczy wbrew pozorom nie jest różowy( fotki tego nie oddają) a łososiowy jak w oryginale, i to właśnie wygląd tarczy skłonił mnie do zakupu
ta... i nawet koszulę pod kolor masz, taaa....
a swoją drogą to trzeba mieć spore cojones żeby się w czymś takim między ludźmi pokazać! gratuluję i zegarka i odwagi!!!
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#12 Wysłany: 2009-09-21, 21:44
Heh, Sszwedo jak wpadnie w amok to kupuje i nie patrzy, że akurat "męskie wyszły"
Przyznam, że trzeba miec odwagę aby takie cosik założyc - no chyba, że to Sylwek jakaś demonstracja - wybacz, boję się zaoytać co nam chcesz powiedzieć...
I pomyśleć, że nie mam jeszcze tiku nerwowego jak jestesmy sam na sam na kawie ...
O w mordę - właśnie sobie przypomniałem, ze Ty zawsze zamykasz drzwi...
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#13 Wysłany: 2009-09-21, 21:47
Ja w ten sposób demonstruję swoją ponadprzeciętną odwagę....pamiętacie z dzieciństwa ten wierszyk..."ja nikogo się nie boję, choćby Niedźwiedź to dostoję" ...
Ja bym go nie tak nie gloryfikował, dużo je i urósł duży.
Spinner jeśli różowy ... przepraszam łososiowy zegareczek, nie mieści się w kategorii specyfika , to musisz przyznać , że jest w nim jakaś intryga.
sszwedo napisał:
Grześ, dobrze znasz Spinnera, lepiej ode mnie, on taki już jest...ale nie ukrywam że ja lubię ten jego malkontencko-złośliwy charakter
Sylwek też tak mówiłem 2-3 lata temu
Teraz mam problem, bo już nie potrafie go ani sprowokować ani obrazić
nie pomaga krytykowanie jego własnoręcznie wykonanego ogrodzenia, chociaż krytyka wskazówek w jego nowym TaoInter...cośtam spowodowała minimalną reakcję
Generalnie się wypalił.
Ale ja też twardy jestem na pograniczu Bieszczad wychowany - nawet Spinnera dam radę sprowokować
Grzesiek
Ps. swoją drogą jak nazwałeś jego charakter? malkontencko-złośliwy? - dobre!!