Nie no solar jest, tylko radia brakuje - bez solara z tyloma funkcjami to faktycznie mogłaby być porażka. Chociaż jest bez radia to jednak mam straszne ciśnienie na tego piotrka, ale jak trochę poczytałem to zaczyna mnie coraz bardziej do ryśka ciągnąć
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11670 Skąd: Łódź
#784 Wysłany: 2014-01-31, 22:01
Fazi napisał/a:
... bez solara - w tych cenach - porażka...
[ Dodano: 2014-01-31, 22:02 ]
ICE napisał/a:
Nie no solar jest, tylko radia brakuje - bez solara z tyloma funkcjami to faktycznie mogłaby być porażka. Chociaż jest bez radia to jednak mam straszne ciśnienie na tego piotrka, ale jak trochę poczytałem to zaczyna mnie coraz bardziej do ryśka ciągnąć
W zasadzie spodobał mi się Pro z powodu kompasu i i baro, a rysiek ma tylko baro, ale za to ma "to coś". Ale teraz jest Rangeman! Ma i comp i wiele innych funkcji bardziej przydatnych i lepiej działających niż alti (chociaż to też ma) np. wschód i zachód słońca i ma jeszcze więcej "tego czegoś" ! Tylko, że cenę też ma większą i to dwa razy. Niektórzy kumotrzy mają duże doświadczenie w tej kwestii wiec zapytam: jaka szybko nowości G spadają z ceny i jakiej wartości spadku można się spodziewać w przypadku Rengemana. Bo mam dylemat - brać ryśka czy poczekać na Range .
Ostatnio zmieniony przez ICE 2014-02-01, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Rozmiarowo pasuje. Teraz tylko kwestia kiedy i o ile spadnie jego cena .
[ Dodano: 2014-02-21, 18:58 ]
Jakoś temat zamarł, a chciałbym się dopytać o jedną sprawę dotyczącą Rangemana (nie ma osobnego tematu, a na jedno pytanko nie będę zakładał). Chodzi o to, czy można zmienić ustawienie kolejności w wyświetlaniu daty. Patrząc na zdjęcia wygląda na to, że data jest w układzie mm/dd (przynajmniej na tych gdzie powyżej 12 dnia miesiąca - cyfra większa niż 12 jeżeli jest, to zawsze na drugiej pozycji). Czy można zmieniać układ daty w z mm/dd na dd/mm?
Ostatnio zmieniony przez ICE 2014-02-21, 18:59, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio moją uwagę znowu przyciąga GX-56, jednak niepokojące jest to, że ceny sporo wzrosły od kiedy ostatnio się nim interesowałem i w dodatku jakby zmniejszyła się dostępność. Czyżby produkcja tego modelu się zakończyła i zostały tylko zapasy magazynowe?
Strzała, dostępność jest o ale widać, że ceny poszły w górę. Ostatnio na allegro było dużo GW-9200 za trochę ponad 450 zł a teraz wszystko po prawie 600 zł.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos