Na fotkach (dużych zresztą) obie wydają się identyczne.
Niestety, ta do M-Force ma milimetr więcej i mam wrażenie, że różnica leży tylko w maskownicach.
Gdyby dorwać gdzieś te szersze to pewnie dałoby się podmienić i używać o połowę tańszej.
Pytanie, czy takie maskownice w ogóle można gdzieś kupić?
Bransa do tego Orienta jest "ciulowata" na maxa
Nie polecam! Jeszcze jak bym miał za nią dać ponad 80 euro, to nic tylko przez okno wyskoczyć
Moze warto na strapcode.com poszukać. Tam za taką kwotę można coś fajniejszego poszukać
_________________ Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
Pies czy kot?: kot Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Kwi 2013 Posty: 2748 Skąd: WZ
#19 Wysłany: 2014-01-28, 22:03
No leży, ale się nie marnuje
a piwo czemu nie, tylko niech się ciepło zrobi
emster [Usunięty]
#20 Wysłany: 2014-01-28, 23:06
kornel91, oryginalna bransoleta, fabrycznie dawana z poprzednim eM-Forcem (wypust z 2011 bodaj) miała fabryczny feler (poprawiony ponoć nieco później) z wypadającym pinem (mi szczęśliwie nigdy nie wypadł ) . Także takiej nie szukaj. A jak chcesz ją przymierzyć to daj znać.
emster, no będzie trzeba się spotkać ale może te Sumo w końcu kupisz to będzie więcej do oglądania
Wojtek a piwo chętnie bo u Ciebie to też bym chętnie wszystkie ponosił
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: kot Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Kwi 2013 Posty: 2748 Skąd: WZ
#22 Wysłany: 2014-01-29, 08:54
kornel91 napisał/a:
emster, no będzie trzeba się spotkać ale może te Sumo w końcu kupisz to będzie więcej do oglądania
Wojtek a piwo chętnie bo u Ciebie to też bym chętnie wszystkie ponosił
Byle do wiosny Chętnie bym też Hamiego przymierzył
Odgrzebię swój temat ale zakupy się nie szykują to pomyślałem o jakiejś gumie do M-force. Tylko on ma grube teleskopy więc pewnie trzeba podgrzać uszy żeby wszedł teleskop. Oryginalna jest ok ale chciałbym jaką letnią pomarańcz, żółta, czerwona. Póki co tylko o tym pomyślałem.