Pies czy kot?: pies
#393 Wysłany: 2014-01-17, 18:21
....szkoda, że foty nie oddają zaje....ści tego cykacza. Jest moc
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#394 Wysłany: 2014-01-18, 00:59
Jest
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#395 Wysłany: 2014-01-22, 11:07
Co prawda zegarek nie dla mnie,bo jest prezentem dla kogoś z rodziny, ale chcę tu podziękować chłopakom z Gerlacha za bardzo szybką realizację transakcji.
Chyba Svedos nie czekał na zaksięgowanie przelewu nawet i poleciał na pocztę nadać pakę
Wzorowo Panowie, tak trzymać ... i jeszcze raz dzięki
Pies czy kot?: pies
#397 Wysłany: 2014-01-22, 11:53
Sylwek napisał/a:
Co prawda zegarek nie dla mnie,bo jest prezentem dla kogoś z rodziny, ale chcę tu podziękować chłopakom z Gerlacha za bardzo szybką realizację transakcji.
Chyba Svedos nie czekał na zaksięgowanie przelewu nawet i poleciał na pocztę nadać pakę
Wzorowo Panowie, tak trzymać ... i jeszcze raz dzięki
...również pochwalę profesjonalne podejście do tematu Panów G.G.
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Planujecie może reedycję P.24 w nowej kopercie od 303? Te same ażurowe wskazówki i taka sama tarcza, może z jakimś zarysem samolotu en face u dołu zamiast ROTORSYSTEM? Oczywiście bez daty.
Planujecie może reedycję P.24 w nowej kopercie od 303? Te same ażurowe wskazówki i taka sama tarcza, może z jakimś zarysem samolotu en face u dołu zamiast ROTORSYSTEM? Oczywiście bez daty.