Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#1491 Wysłany: 2014-01-04, 09:34
Taka Pobiedka wpadła
oryginalne szkiełko bez rantów
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Są stare, ale nowe....i nie nabytki a prezent imieninowy od jednego znamienitego forumowicza... Spotkałem się wczoraj z Marcinem a on zrobił mi taką ogromną niespodziankę , jeszcze raz Wielkie Dzięki Kaido
Fajny prezent... masz ty chody
Graty nabytków
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-04, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
I baardzo dobrze, bo jakby tu była jakaś kanciasta, wysoka, marna jakościowo plexa to znika połowa uroku zegarka. A tak widać znamienitość projektu...na moim egzemplarzu także...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#1499 Wysłany: 2014-01-04, 17:57
Fazi - graty za kolejną beczkę Po co Ci ich aż tyle
Svedos - dwunastka super, stary szlif, '49 rok, cóż chcieć więcej A i Majak niczego sobie
Buran - super Pobiedka. A jaki tam rok wybity?
U mnie tez parę nowości wpadło
1. Kolejny 2427. Tym razem w rzadkiej złoconej kopercie. Piękny stan
2. Rakieta automat z najrzadziej chyba wystepujacą tarczą. Stan taki sobie ale na razie zostaje w kolekcji.
3. Pozazdrościłem troche Fazi-emu i też se kupiłem uszatą. Bezel nieoryginalny ale na razie tak zostaje.
4. Rzadki kieszonkowy Łucz w idealnym stanie
5. Nowa pielęgniarska Zaria z oryginalnym pudełkiem