Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#1 Wysłany: 2013-12-31, 17:06 Diver Invicta
Witam,
Myślę o zakupie diverka jakiegoś takiego niezbyt drogiego. Pewnie to będzie albo:
Orient Mako albo Invicta ProDiver.
Przeglądając alledrogo znalazłem taką ofertę:
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#8 Wysłany: 2013-12-31, 23:12
Dzieki, kumotrzy. Na amazonie nie szukalem.
Tak zupelnie poza konkursem to oprocz aspektow czysto wizualnych to z czysto technicznych co byscie polecali, mako czy pro divera?
Na schuneuhren znalazlem mako za 99 ojro, sklep z tego co czytalem jest ok.
Pies czy kot?: pies
#12 Wysłany: 2014-01-01, 02:14 Re: Diver Invicta
kurynio napisał/a:
Witam,
Myślę o zakupie diverka jakiegoś takiego niezbyt drogiego. Pewnie to będzie albo:
Orient Mako albo Invicta ProDiver.
Przeglądając alledrogo znalazłem taką ofertę:
cena naprawdę niezła, myślicie, że z nią wszystko ok?
niby koleś ma niezłe komentarze, ale przeważnie występuje nieco drożej.
Ciekaw jestem tylko co w tym zegarku jest szwajcarskie ...
Mam podobny model Invicty i mimo, że nie ma tam właściwie nic do czego można by się przyczepić (oczywiście w tym przedziale cenowym) to w tym zegarku jest tyle Szwajcarii co w Casio.
Cały czas próbuję rozgryźć o co temu Tomkowi chodziło.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#15 Wysłany: 2014-01-01, 10:23
bo to poezja jest profani, z mnóstwem metafor
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-01-01, 16:23, w całości zmieniany 1 raz