Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 255 Skąd: Łódź/Stryków
#1 Wysłany: 2013-12-30, 12:32 rotomat na 2 zegarki
Panowie,
chciałbym kupić swój pierwszy rotomat na 2 zegarki (może być na 1 zegarek, ale z szufladką, w której zmieszczę 2 zegarek). Czy możecie pomóc mi coś wybrać? Nie mam zupełnie pojęcia, jak się zabrać za ten temat.
Pozdrawiam,
Kamil
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 255 Skąd: Łódź/Stryków
#12 Wysłany: 2013-12-31, 11:17
No dobra. Chyba kupię tego Conrada. Natomiast, mam jeszcze pytanie do posiadaczy. Jak wygląda umieszczanie zegarka w tym rotomacie? Czy można jakoś wyregulować uchwyt/głowicę (nie wiem, jak nazwać tę część maszyny) pod szerokość bransolety, jaką nosimy?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#13 Wysłany: 2013-12-31, 11:28
KamilZlg, zerknij jeszcze na ten, można go znaleźć nieco taniej na Zatoce, aukcja pierwsza z brzegu .. Jest gdzieś u nas dokładna recka na forum a właściciel b. zadowolony ..
Powyżej na zdjęciu widać wkładki które wkładasz do głowicy. Na tych wkładkach zapinasz zegarek na pasku jak i na bransolecie. Nawet jak bransa będzie luźna, to i tak w niczym nie przeszkadza, bo wkładka dosyć ciasno jest osadzona w głowicy.
#15 Wysłany: 2013-12-31, 13:02
Tomek napisał/a:
KamilZlg, zerknij jeszcze na ten, można go znaleźć nieco taniej na Zatoce, aukcja pierwsza z brzegu .. Jest gdzieś u nas dokładna recka na forum a właściciel b. zadowolony ..
Powyżej na zdjęciu widać wkładki które wkładasz do głowicy. Na tych wkładkach zapinasz zegarek na pasku jak i na bransolecie. Nawet jak bransa będzie luźna, to i tak w niczym nie przeszkadza, bo wkładka dosyć ciasno jest osadzona w głowicy.
Rozumiem. Dzięki za odpowiedź! Pewnie lepiej byłoby, gdyby można było te wkładki regulować, ale za te pieniądze nie można mieć wszystkiego