Niestety majstry wykorzystują niewiedzę praktyczną, a że coraz to mniej ich wokół to byle jak i drogo
Toś mnie Marcin załamał nieco,też miałem takie pierwsze wrażenie że majster na lanco przyciął konkretną kasę niesłusznie, a potem cóż pomyślałem może ten typ zegara tak ma i do tego chciejstwo byle szybciej zegar na rękę założyć, ech durny człowiek ...
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-12-21, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#33 Wysłany: 2013-12-21, 18:07
Lao Tse napisał/a:
kaido2 napisał/a:
Nie ma za co dziękować. bo niby za co.
jest jest, dodatkowe dzięki Kaido za podjęcie roli mediatora bo mogło dojść do szarpaczki
Z tym dziękowaniem to skierowane miałem do Wintergreena.
Panowie , ja tylko przedstawiłem realia jak to wszystko wygląda, bo mam z tym styczność i tu nikt na prawdę nie jest winny. Po prostu stało się za sprawą nieuczciwego, nie doszkolonego czy też chciwego usługobiorcy. Należy się cieszyć że maszyna wyszła na prostą, z czego ja też osobiście się cieszę, bo dla mnie to tak naprawdę też jest radocha i nastepny plus na successfully.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 546 Skąd: Okolice rzeki Jangcy
#34 Wysłany: 2013-12-21, 18:25
kaido2 napisał/a:
Panowie , ja tylko przedstawiłem realia jak to wszystko wygląda, bo mam z tym styczność i tu nikt na prawdę nie jest winny. Po prostu stało się za sprawą nieuczciwego, nie doszkolonego czy też chciwego usługobiorcy. Należy się cieszyć że maszyna wyszła na prostą, z czego ja też osobiście się cieszę, bo dla mnie to tak naprawdę też jest radocha i nastepny plus na successfully.
no właśnie najważniejsze, że wszystko wyszło na prostą i już nie dziękuje żebyś nie protestował, ale i tak czuję wdzięczność