Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#1 Wysłany: 2013-12-17, 12:45 Poszukuję... GMT, niebieski i dość duży.
Potrzebuję pomocy.
Szukam jakiegoś zegarka.
Parametry:
- Dzień miesiąca i tygodnia
- Okrągłe indeksy (niekoniecznie wszystkie). Srebrna obwódka.
- Pięknie i długo świeci.
- GMT
- Bakteria. Ewentualnie automat.
- WR 200 choć na tym mi najmniej zależy.
- Tarcza niebieska. Ewentualnie czarna.
- Kajdan. Możliwość założenia "normalnego" paska.
- Średnica min 42. Ale bez przesady.
- Cena nie powalająca. I dostępność.
- Chyba, że właściciel pierwszego zdjęcia się zdecyduje na .... to temat do kosza.
Najlepiej jakbyście od razu fotki wrzucali.
Ten chyba jest ideałem. Choć oczywiście nie do końca.
Ten też by mógłby być.
Zdjęcia zajumałem ich właścicielom. Zegarki tez bym przeją od nich. Ale nie chcą się pozbyć.
W ostateczności ten. Choć nie spełnia kryteriów prawie żadnych.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#13 Wysłany: 2013-12-17, 14:33
Antigalacticos napisał/a:
Bierz Helsona...macałeś mojego u Faziego na spocie, wiec wiesz, że to jest turbo kozak zegar...świetnie wykonany, swietnie leży na łapie, swietnie wyglada i na pachu i ostatecznie nawet na gumie
Wiem, wiem. Tylko nie chce mi Melepeta sprzedać. A poza nim nigdzie nie widziałem.
Gdyby nie to rykowisko na jeleniu to bym się nie wahał ani chwili.
#14 Wysłany: 2013-12-17, 14:39
Dorian06,
No kurna...Jak ktoś lwa z chujem pokaże, psa z trzepaczką do jajek zamiast ogona się nie czepiają. A jak peżoty się pojawią, to nagle, że brzydkie