Popełniłem takie ZUO. To nie jest jakieś tam małe ZUO dla niegrzecznych gimnazjalistek tylko prawdziwy Instrument ZUA dla pilota myśliwca bombardującego ... napalmem ... Talibów!!!!
Jaki jest to napiszę kiedy indziej jak będę miał czas zajrzeć mu w trzewia, a teraz krótka zajawka
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#4 Wysłany: 2010-06-01, 20:27
Jimmi, do samoobrony wystarczą mi łokcie, kolana i wrodzona wredota
Svedos, to jest kawał klocka. Fiddy to przy nim malec bo jest pięknie wyprofilowany, a tu masz same kąty proste ale ... kurde leży świetnie. Zmieniłem pasek na Strap Culture i nie mam już żadnych zastrzeżeń. Fakt, że trzeba mieć nierówno pod pod powałą żeby założyć coś takiego na łapę ale mi moja choroba umysłowa nie przeszkadza i czuję się z tym zegarkiem doskonale. Zresztą jego brat już do mnie leci i szukam kolejnego. jak korba zbiera Maryski tak ja będę kolekcjonował te Instrumenty.
Tarcza wykonana jest wspaniale. Szkoda, że nie świecą wskazówki (oprócz GMT) ale to poprawię. Ciekaw jestem co jest w środku ale pewnie jakiś DG. Oglądałem taki mechanizm w Zgierzu w Maryśce GMT z centralną sekundą tylko nie pamiętam już czyja to była. Nie powinno być powodów do wstydu. Ciekawi mnie jak to w środku zamocowali.
Chodził mi po głowie ten zegarek już od dawna, ale nie mogłem się przełamać. W końcu popełniłem zakup impulsywny i to był strzał w sedno tarczy
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#10 Wysłany: 2010-06-01, 22:54
Ile to ma średnicy
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Arek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-06-01, 22:57
no tyle co taki tradycyjny budzik podróżny
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#12 Wysłany: 2010-06-01, 23:31
cóż ... jeśli zawsze lubiłeś Flava to nie masz się co dziwić ewentualnym oznakom nienawiści - wszak teraz jesteś Public Enemy no 1!!!
tak czy inaczej u mnie ich nie uwidzisz - nie podoba mi się!
Bracie Jakubie, to monstrum jest, chociaż wymiary na to nie wskazują.
Najbardziej podobają mi się w nim wskazówki, niestety nie widziałem wersji z anitasem, bo zaraz bym popełnił i wrzucał do Maryny