Kasamene, może trzeba wrzucić na WUS nasz wątek fateha z pilotem na sprzedasz to się zorientują, że jakiś przekręt mają. Ja konta nie mam ale może jakiś chętny się znajdzie
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Nie wiem czy to zdjęcie takie lipne, ale ten zegarek wygląda na strasznie badziewny. Te indeksy, napisy... jak plastikowa zabawka.
Weź jakieś HMT, sam zobaczysz - ryzyko niewielkie
To jest zegarek produkowany w dziesiatkach milionów sztuk. Standard techniczny to tak mniej-więcej lata '70/'80.
Mnie ten klimat pasuje, lubię vintage.
Nowy "vintage" - super sprawa.
Poprosiłem Fateha, i mi zorganizował autentyk wojskowy z lat '70. I też za grosze.
Kasamene, może trzeba wrzucić na WUS nasz wątek fateha z pilotem na sprzedasz to się zorientują, że jakiś przekręt mają. Ja konta nie mam ale może jakiś chętny się znajdzie
Ja też mam konto tylko tutaj, tam sobie czytam z doskoku. Wiem, że żartujesz z tą demaskacją w naszym wykonaniu, ale Fateh ma tam swój wątek o HMT i właśnie dziś pokazał tego Pilota. Odzew niewielki jak na razie, ale znajdziesz np. taką kwestię: "So, the white Pilot without the LE caseback. Whats up with these then, regular production and not so limited any more?"
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#21 Wysłany: 2013-12-10, 22:24
Kasamene napisał/a:
A to nie było 36 dolców za sztukę? Opieram się tylko na dzisiejszej, pobieżnej lekturze kilku postów na WUS.
No chyba, że 36 szło na personalizację dekielka