(...) A wiesz, co jest najgorsze? Przed zakupem rozpytałem na forum, gdzie kupować i wszyscy chwalili Getat (no może poza czasem realizacji, który i u mnie był dość długi), a tu taka wtopa. (...)
Pewnie średnia w Getat wychodzi dobrze, gdyby mieli częste wtopy to byłoby słychać. Ja niestety skułem się i na Jacksonie i na Getat. Od tych drugich dostałem to za co zapłaciłem - sukces - natomiast między wskazówkami, teoretycznie na godzinie 12, jest jakieś 5 minut odstępu. Do tego koronka jest zamontowana tak, że obsługa jest maksymalnie utrudniona, ni do nakręcania, ni do ustawiania. Pewnie bzdurka do usunięcia, ale trzeba wiedzieć jak
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Kurde, jak pokazujecie to modki, to zaczyna we mnie się łamać silna słaba wola że sobie nie kupię żadnego takiego z osłoną koronki
Tylko po wuj mnie taka maryna ?
Kurde, jak pokazujecie to modki, to zaczyna we mnie się łamać silna słaba wola że sobie nie kupię żadnego takiego z osłoną koronki
Tylko po wuj mnie taka maryna ?
Hmmm Jakiś "podforumowy" projekcik
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#85 Wysłany: 2013-12-13, 15:33
no tak, tylko na logikę, powinien łapać cienką warstwą - czyli niezbyt gęsty. powinien dać się rozmontować - czyli dość elastyczny, no nie wchodzący w reakcje
cyjanoakryle nie, eposydowe nie, coś na żywicy?