Intrygujący zegarek. Bardzo nowoczesny design całości, jednak poszczególne elementy miejscami tradycyjne, wręcz wintydżowe. Fajny, naprawdę interesujący, podoba mi się .
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2010-06-01, 17:16 Re: Tao International Speedmaster
Darecki napisał/a:
Oto przedsmak tego co przyniesie lipiec
Na Jebaju są już od kilku tygodni, choćby TUTAJ , ale to kwarce.
A z kwadracików jeszcze taki się pokazał parę tygodni temu, kwarcowo-mechaniczny
1. 100% Brand new & keeping good time, and of remarkable quality;
2. Stainless steel case with PVD rose gold coating,Steel black dial (TAO International carved) with separate second dial at 6;
3. High quality scratch resistant CURVE glass (included back exhibition window), S/S hands;
4. Exhibition back covering through which you can see the inside mechanical movement.
5. Automatic movement for this separate second, Quartz movement for the main time function;
6. Water Resistant 100FT,Real Leather S/S Buckle ;
7. Time adjustable by turning the stem at 12 o'clock;
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-06-01, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#10 Wysłany: 2010-06-01, 17:32
I przypomina, na pierwszy rzut oka, pewnego TAG-a
Darecki [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-06-01, 17:41 Re: Tao International Speedmaster
TomekR napisał/a:
Darecki napisał/a:
Oto przedsmak tego co przyniesie lipiec
Na Jebaju są już od kilku tygodni, choćby TUTAJ , ale to kwarce.
Przecie napisałem w temacie, że to kwarc.
Z sklepem USwatchshop jestem cały czas w kontakcie i ten zegarek jest od góra 2 dni w sprzedaży a nie od kilku tygodni
#13 Wysłany: 2010-06-01, 17:49 Re: Tao International Speedmaster
Darecki napisał/a:
Z sklepem USwatchshop jestem cały czas w kontakcie i ten zegarek jest od góra 2 dni w sprzedaży a nie od kilku tygodni
Od co najmniej 10 dni mam go w obserwowanych aukcjach, podobnie jak ten drugi (jako ciekawostka)
Darecki [Usunięty]
#14 Wysłany: 2010-06-01, 17:54
Tomek to może u innego sprzedawcy, u USwatcshop na bank nie było nic podobnego Dokładnie 26 maja zakładałem temat o chińskim garniturowcu, nic z nowości wtedy nie było, możliwe, że wszedł np. 26 albo 27 bo wtedy już nie sprawdzałem aukcji ale w nosie z tym, ważne, że fajny zegarek, taki "na co dzień" do dżinsów i polówki hehe.