#1 Wysłany: 2013-12-03, 14:38 Bransoleta 22mm do maryny 40mm
Witam,
Potrzrbuję jakąś bransoletę 22mm do parnis marina militare 40mm. Możecie mi poradzić gdzie mogę takową dostać. Szukałem tych wyglądających na oryginalne ale wszystko wyprzedane. Koledzy doradzcie coś. Pozdrawiam
Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#7 Wysłany: 2013-12-03, 19:43
Machu napisał/a:
Toyota, Jak dla mnie srednio to wyglada, Marina jest za bardzo 'obła' jak na taki kanciasty kajdan...prędzej watchadoo albo cos podobnego by podeszło
Tylko do przymiarki, ta moja ma dosyć ostre krawędzie i mam podrażniony nadgarstek więc ją noszę na nato.
krawiec [Usunięty]
#8 Wysłany: 2013-12-04, 08:27
Dzięki wszystkim za propozycje. Faktycznie chyba kupię tą bransoletę w cenie zegarka... przynajmniej będzie dopasowana i ma dość ciekawą fakturę rzadko spotykaną.
Jeszcze pytanie na przyszłość. Czy taka bransoleta będzie pasowała wraz z maskownicami do mariny 42mm, która również ma 22mm w uszach?http://www.manbushijie.com/productshow-958-3.html
Możliwe, że w przyszłości zmienię na 42mm właśnie, 44 odpada z automatu bo jest za długa (l2l)...