Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#46 Wysłany: 2013-09-17, 15:51
prezesso, linkę do sklepu brałem z odnośnika z oficjalnej strony Fossila ..
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#47 Wysłany: 2013-09-17, 16:03
A to ciekawe o co kaman...
Btw w takim wykonaniu to brałbym za te 400$ obojętnie co tam na tarczy jest... No ale bez vincenta, bo z to już trochę dużo...
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-09-17, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#59 Wysłany: 2013-11-30, 01:46
Oglądałem toto z bliska, nawet założyłem se na chwilkę i wiecie co? Nie wydziwiajcie, że za tysiąc, albo za 300$... to na żywo jest świetny zegar, taki odważniczek dla ludzi o wątłych łapkach jak ja Chyba ma te 45 średnicy, ale L2L najwyżej 50, dzięki czemu fajnie sobie leży nawet na małych nadgarstkach.
W porównaniu do różnych mikrobrandów, co to się wszyscy ślinią, a specyfikację mają podobną, a różnych smaczków mniej, za to cenią się wyżej, a nagle gubią, albo zapominają o bransolecie, to ten fossil jest bardziej niz OK.
Bransoleta bardzo fajna, solidna, ale nie urywa ręki, z fajnym mocowaniem - jakaś szybkozłączka, nie trzeba gmerać ostrymi narzędziami i rysować uszu , guma i nato też wyglądają na porządne.
Bezel jest świetny, a koperta faktycznie tak grubo szczotkowana, ale IMO to właśnie mu nadaje taki ciekawy, wintydżowy styl.
Foty mam wujowe, ale zdjęcia już były pokazywane, nic więcej nie odkryję, a w sklepie warunki były jakie były
Nosiłbym
I może nawet juz bym kupił, tylko nie chcieli mi nawet dla przyzwoitości dać nawet minimalnego rabatu, a pomacany był mocno i pudło też jakby nie pierwszej świeżości ale no discount, bo to limited version
To za tako cenę to ja se wszędzie kupie nówke nieśmiganą i niemacaną no i chyba jednak te 449 to bym wolał prezydentów zielonych dać niż juro
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused