Zegarek- marzenie. Świetny jest. Z tą ceną też nie jest tragicznie, na pewno korzystniej niż Stowa Marine, którą mam od dłuższego czasu na celowniku. Jest już w sprzedaży? Jak z dostępnością?
Ciekawi mnie sprawa totalnego zerżnięcia designu Stowy, w najdrobniejszych szczegółach. Można to tak?
Oczywiście że można, wogóle nie wiem co ty robisz wśród Miłośników jeśli takich oczywistych oczywistości nie kumasz - aryjskie klony to dobre klony!
Poza tym oczywiste jest dla każdego Miłośnika, ze te dwa przykłady się zasadniczo i głeboko róznią - Stowa ma trójkącika na "12" i inne indeksy. No po prostu aż mi głupio oczywistości tłumaczyć
Krzysiek- zapomniałeś jeszcze o nieco innym sekundniku i napisie Handaufzug. No i to przeca Archimede, a nie Stowa- to wszystko tłumaczy
Kurcze, jeszcze raz napiszę- zajebisty zegarek.
Blaz [Usunięty]
#15 Wysłany: 2010-05-30, 15:55
Niezawodny Kemmer od Precisty już robi takie tarcze. Za 21,5 euro z wysyłką.
Nawet jeśli doliczyć bardzo drogą 42-milimetrową kopertę od niego, za którą sobie żąda 100 euro, oraz powiedzmy AsiaUnitasa za około 50 dolarów z wysyłką, to okaże się, że mamy "Marinę" za 650 PLN.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-05-30, 16:04, w całości zmieniany 1 raz