W takim razie wchodzę z buciorami. Proszę o dopisanie
...kto chce jeszcze przestąpić nasz skromny stary próg niech wchodzi w grupę na głównej na dole i klika w DOŁĄCZ... jutro w samo południe zamykam i już nie otwieram nikomu nikomu... choćby mnie Tutimą czy inną Uforą korumpowano
A tak na marginesie. Jaki jest sens zamykania grup (oprócz wymuszeń łapówki oczywiście)? Jeżeli ktoś chciałby nawrócić się z kategorii X na Y i dać temu publicznie wyraz przenosząc się do "Wielbiciele Y", to czemu mu to utrudniać?
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
...kto chce jeszcze przestąpić nasz skromny stary próg niech wchodzi w grupę na głównej na dole i klika w DOŁĄCZ... jutro w samo południe zamykam i już nie otwieram nikomu nikomu... choćby mnie Tutimą czy inną Uforą korumpowano
no chyba że ktoś chrono HANHARTA przyniesie, no to w drodze wyjątku
...wiem, że każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony... ale nie bądź Waść tak rozrzutny... wszak prócz wpisowego członkowie grupy uiszczają comiesięczną składkę członkowską
[ Dodano: 2013-11-28, 19:15 ]
Wintergreen napisał/a:
to czemu mu to utrudniać?
...a widzisz... jak było otwarte nie wszedł... to aby go wpuścić po zamknięciu musi się nieco ukorzyć i powić jak ten wunż w prochu pod progiem
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-11-28, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
no chyba że ktoś chrono HANHARTA przyniesie, no to w drodze wyjątku
Proszzzz...
Niestety nie nie stać mnie na dopłaty tak więc dalej solo!
Ale ja spokojny jestem, nawet nie wiesz jak. Mnie grupy nigdy nie sprzyjały tak więc wole solo. Ot natura zabitego buca i proszę się tu na mnie nie gniewać.