Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#556 Wysłany: 2013-07-30, 22:33
Temat koszulek jakoś ucichł... to tylko spytam, bo mam taki hezky napad czy jeśli zamówię sobie koszulki np. Fruit Of the Loom z Groupona, to da radę na nich zrobić napis chińskimi krzaczkami jak z jednej z poprzednich edycji? Napis po chińsku "China watches", dwa spore krzaki, świetne proporcje. Zapewne potrzebowałbym plik z napisem w odpowiednim formacie, pytanie czy da radę udostępnić taki plik?...
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#557 Wysłany: 2013-07-31, 07:59
Nie idź tą drogą
Po pierwsze ta oferta to żadna atrakcja. Niższe ceny tych koszulek znajdziesz na allegro.
Druga sprawa. Dwa lata temu zakupiłem około 10 sztuk koszulek FOL w różnych fasonach, kolorach i gramaturze. Wszystkie po dwóch praniach się skuliły i nie nadawały się do założenia. Niektóre pofarbowały. Szkoda kasy .
Nigdy nie kupię żadnej koszulki FOL
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
A skąd klient ma wiedzieć, czy to są oryginały ?
Obejrzyjcie sobie Lacosty koszulki na Alle.
Te same podróbki są sprzedawane po 40 zł, i po 190 zł.
A jak je ew. odróznic od "oryginałów" to pewnie można by doktorat zrobić i obronić
Pewnie ciężko odróżnić ale ja mam już półtora roku FOL robiłem na allegro z nazwiskiem i numerem i powiem wam, że i kolor trzyma i nadruk pierwsza klasa.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos