Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#2 Wysłany: 2013-11-22, 18:39 Re: Coś do 5-6k podobnego do tego Longinesa
pisar napisał/a:
Panowie sprawa jest prosta.
Co byście polecili w tym przedziale cenowym 5-6k wyglądającego podobnie lub po prostu jakieś fajne chrono?
Ale tu trzeba uściślić... czy "coś podobnego", czy "jakieś fajne chrono" - bo te dwie opcje się wykluczają... większego brzydala od tego longina to już dawno nie widziałem...
Co byście polecili w tym przedziale cenowym 5-6k wyglądającego podobnie lub po prostu jakieś fajne chrono?
Ale tu trzeba uściślić... czy "coś podobnego", czy "jakieś fajne chrono" - bo te dwie opcje się wykluczają... większego brzydala od tego longina to już dawno nie widziałem...
I podobne i fajne.
Kolega nie ma sprecyzowanego typu aniu gustu tylko zajawil się tym Longinesem.
Santino, Carrera zajefajna...tyko ile trzeba dołożyć do nowej?
Słoniu, dzięki za typ. Pokażę kumplowi.
Spinner, używka odpada. Sam od razu pokazałem Fortisy : )
Wykonane świetnie, wyglądają fajnie a cena bardziej przystępna.
Ostatnio ta marka sporo namieszała mi w planach, kupiłbym z pięć, sześć modeli Hamiltona tylko kasy brakuje
Wszystkie fotki ze sklepu zalinkowanego przez Santino, łatwe do znalezienia.
Edit
Jeśli nie z USA to poszukaj tu: http://www.olfert-co.de/Home
Ceny niestety nie tak przystępne ale trafiają się promocje.