Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1 Wysłany: 2013-11-22, 14:01 Luźne rozważania nt podforumowego odważniczka
nick555 napisał/a:
Nareszcie jakiś głos rozsądku.
Ewentualnie wskazanie gmt bym dodał
bow napisał/a:
Jaka spamerka, robimy odważnik!!!!
Wchodzę!!!!
O to to to ..
Wyszukamy jakąś gotową kopertę (bo Gerlachy boją się wejść na rynek dla dużych chłopców i wolą obstawiać segment "junior" ), np taką seryjną, jak używa Kemmner, Nauticfish czy Deep Blue i robimy .. Znaczy się, ktoś nam (czyt. GG) zrobi ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-11-22, 14:14, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#4 Wysłany: 2013-11-22, 14:07
Santino,
No ale z kopert "generic" ta jest fajna.
Tyle, że ja nie znam innych, więc może się schowam.
Podoba mi się koperta w stylu Crespasa Caymana, tyle, że nie tak gruba, podoba mi się jeszcze styl Blancpaina FF...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2013-11-22, 14:19
O dostępne koperty "generic" to się trzeba Paprykarza wypytać, on się dobrze orientuje ..
Btw Panowie pamiętajcie, że modując gotowy zegarek (jak to było z podforumowym lotnikiem, Seiko FFF czy PZL-ką) zrobimy to na pewno taniej i szybciej ..
Koledzy z Hiszpanii wzięli sobie zwykłego automatycznego Tauchmeistera i przerobili go w ilości 5 szt. Czyli da się? Da się.
Poszedłbym tą samą drogą .. Czyli jako baza jakiś spory budżetowy, nuras z w miarę wiarygodnym WR .. I robimy tylko tarczę, wskazówki, ewentualnie dekiel ..