Iks, powizualizuj go sobie przez tydzień, później go zwyczajnie kup! Ja Ci go nawet tanio znajdę
A później nawet nie będziesz musiał na bazarek wystawiać
A później nawet nie będziesz musiał na bazarek wystawiać
A nie zauważyliście, że ja ostatnio nie wystawiam ? Osoby piszą na PW i tyle
A zegarek fajny, ale za 8 paczek to już bym miał marychę w złocie i suba z zielonym wskazówkiem. Zbieram homarki Taga już mam, Omegę miałem i okazała się za małą, teraz pora na Pama i Rolka - jak za starych dobrych czasów na tym forumie No chyba, że nagroda jakaś z pracy będzie w tym roku, to pomyślimy
[ Dodano: Wto Lis 12, 2013 17:29 ]
Emre napisał/a:
oferty z kraju wuja sama
Ja znalazłem już z obligatoryjnymi opłatami importowymi, więc JVR zostawi to w spokoju, a my wiemy od razu ile trzeba wyłożyć - wychodzi ok. 800zł już z przesyłką i opłatami. Taniej niż z UK - tam wychodzi jakieś ~1150
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-11-12, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 30 Lip 2012 Posty: 777 Skąd: Maryland, USA/Płock
#1498 Wysłany: 2013-11-12, 19:05
Ehh, żeby był trochę mniejszy, 44mm na przykład i tańszy. Prawie 800$ za kwarc i to w dużej większości z chińskich komponentów trochę przesada. Ale strasznie mi się stylistyka podoba.