Te seryjne wskazówki chyba nawet ładniejsze i bardziej pasują do całości, jeszcze ewentualnie krzyż na tarczy z projektu. Koronka urosła za bardzo, jest przesadnie... ogromna!
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pies czy kot?: kot
#1099 Wysłany: 2013-09-02, 19:07
ALAMO napisał/a:
Nie świeci, bo to "temporary hands"
A teraz robi się trzecia seria testowa.
Tym razem, zmiana koncepcji ringu na bardziej płaski.
Powinno to wyjść tak :
[url=http://img543.images...9eg.jpg]Obrazek[/URL]
Nie patrzcie na wskazówki, są wrysowane jakieś katalogowe. W seryjnej wersji będą takie jak Maxiu zaprojektował - nie możemy ich robić zanim nie zapniemy na 100% kwestii pierścienia.
Miałem sobie DB sprawić, ale po tej grafice, to rękę sobie do kaloryfera przywiązałem, a myszka schowana w szafie na klucz. Czekam, czekam .......
_________________ Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
Jest to wersja z docelowymi wskazówkami i nowym pierścieniem, wskazówki jak dojdą do nich rurki będą wyglądały trochę mocarniej. Ale to chyba akurat dobrze.
Myślimy jeszcze ew. nad zastąpieniem drukowanej tarczy naklejanymi indeksami takimi jak w Dziku i Sokole - ale to może być "przecukrzone w cukrze".
Dla wielbicieli kszyszuf, wrócił kszysz
Lepiej, c'nie?
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-11-12, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Teraz są tylko trzy opcje : można melepecić że datownik jest, albo że jest białe koło daty, albo że będzie czarne koło daty. A tak, doszłaby czwarta : że jest bez daty