Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#107 Wysłany: 2013-11-07, 22:35
Z pełnym szacunkiem Woj_Woj jednak nie kojarzę co masz na myśli, jednak tu domyslać się mogę.
Siedzisko mam wygodne i mocne pomimo że kolarskie wyczynowe, ale widzę że Wojtek nie może usiedzieć(chyba), a wiec w tej sytuacji mogę mu wysłać z sympatii 2 Enicary co by się spokojnie zachowywał.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#109 Wysłany: 2013-11-07, 22:54
Przepraszam Cię bardzo, nie zrozumieliśmy się. Tam jest najzwyklejszy ,uwaga! patentowany incabloc, a werk w tych co nabyłeś to kontynuacje Genevek produkcji Arognio. Jedne i drugie są dobre ale? System antywstrząsowy klasy incabloc nie zawsze chce działąć. Z Enicarami nie było problemu jak narazie, jednak nie jest powiedziane że jakaś zapuszczona sztuka o wyglądzie " barbie :nie wywali czopów( z racji że klejona na gluteke).
Miał być szok .... będzie małe zdziwko ... tak myślę.
Taki trawiasty, jesienno-wiosenny Star Jewels.
Mój stosunek do stylistyki lat siedemdziesiątych jest skomplikowany - taka trudna miłość.
Mam nawet ochotę na osobny wątek na forum, obawiam się tylko, że nie uzyskam wielkiego wsparcia.
Tarcza z koloru oliwkowego, stopniowo przechodzi w soczystą zieleń.
I to logo.
W środku złocony AR161 i obowiązkowy delfinek na deklu.
Popularna linia Star Jewels ma dodatkową zaletę, jest nadal dostępna po taniości ...choć ostatnio wszystko wariuje.
jimmy, kup sobie srebrnego ... będziepanzadowolony.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
Kaido2, Przy moim zachłannym zbieractwie, mam na szczęście jasno określone limity, których się trzymam. Zenithy je przekraczają, ... tak dwa razy.
Poza tym uważam, - zaraz mnie zlinczują - że Zenithy z lat 50/60 są potwornie nudne. Twój jest wyjątkowy ze względu na fakturę tarczy.
Na Movado poluję, nawet klasyczne wzory mają w zegarkach Movado indywidualny, niepowtarzalny rys.
A to moja ulubienica, nawet patynka mi nie przeszkadza.
Spam [Usunięty]
#119 Wysłany: 2013-11-08, 12:37
Woj_Woj napisał/a:
Tośmy sobie pogadali
...bo Marcin to taki nasz doktor hałs ... dosadny a i czasem uda mu się czegoś nie spi...ć
kaido2 napisał/a:
Wojtek, jak nie usiedzisz to Ci 2 sztuki wyśle cudów tej manufaktury.
...znaczy, że przez tą ironię chcesz mi powiedzieć, że eni jest siku kupe warty... cóż... nie których w kobiecie pociągają tylko cycki i żopa ozdóbki znaczy
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-11-08, 12:37, w całości zmieniany 1 raz