...powiem wam Panowie, że ta cała zmiana czasu to jest jednak wielkiego ch...a warta... jeszcze dwa tygodnie temu mogłem spokojnie pracować do 19... szaro się robiło około 18 a teraz... kufa 17:26... noc ciemna... do wuja z taką zmianą... można by na zimę popchnąć godzinę do przodu a nie jeszcze cofać... ja się pytam do k....y nędzy gdzie tu jestt ta ekonomia przesunięcia czasu
Ostatnio zmieniony przez Spam 2013-11-05, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Rano jest niby widniej, ale też tak po wuju, że daj spokój I tak trzeba zapalać światło i tak. A jak ktoś na 9 robi to przestawianie godziny mu nie robi i tak
Szczerze mówiąc to jeden wuj praktycznie - ja nie cierpię po ciemku siedzieć Już nie wspominam o traumie na wiosnę jak się będzie pchać godzinę do przodu
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Szymon [Usunięty]
#65 Wysłany: 2013-11-05, 18:37
Iks napisał/a:
Już nie wspominam o traumie na wiosnę jak się będzie pchać godzinę do przodu
Mogliby sie już tym ogarnać i to znieść, bo sens tej zmiany jest, delikatnie mówiąc, nikły.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#66 Wysłany: 2016-03-26, 18:30
Tak dla przypomnienia dziś noc krótsza
W nocy z soboty 26.03. na niedzielę zmieniamy czas z zimowego na letni.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#74 Wysłany: 2016-03-26, 19:30
O wypraszam sobie jaskinie. Mam tu okna. Uminus, kiedyś czytałem książkę "Sekret". Taki tam poradnik jak zyć. Nakłaniali w nim, aby zdjęcie marzenia , pragnienia, czy to czego się chce przyczepic w widocznym miejsu i jak najczesciej patrzec na to
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP