Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 2202 Skąd: z gór nizinnych
#1 Wysłany: 2013-10-29, 22:36 Pasek do zegarka
Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie )
Widział ktoś coś takiego ?
Gdzie to można zanabyć ?
_________________ "Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2013-10-29, 22:47
Swatch Lady, trzy razy to może nie ale na dwa wystarczy spokojnie, ale jak mały nadgarstek to więcej nawet
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2013-10-29, 23:00 Re: Pasek do zegarka
Eustachy napisał/a:
Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie )
Widział ktoś coś takiego ?
Gdzie to można zanabyć ?
Zobacz tutaj jak przewiniesz kilka stron, to być może zobaczysz coś, co Twoja żona zobaczyła na rosyjskich serialach Chyba, że chodzi o paski do zegarków z wyższej półki...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#5 Wysłany: 2013-10-29, 23:01
Eustachy ostatnio moja małżowina zakupiła taki wynalazek gdzieś z AVONU.
Mały kwarcyk niewiadomego pochodzenia na pasku, który chyba 2-krotnie owija rękę
może to takie cuś?
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-10-29, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Dołączył: 22 Gru 2011 Posty: 2202 Skąd: z gór nizinnych
#8 Wysłany: 2013-10-30, 07:20
@Apa13
Nie jestem sadystą i nie zlecę takiego obstalunku Kumotrom
@rmaya
O to właśnie chodziło. I nie próbujmy zrozumieć czynników zakupowych kierujących naszymi małżonkami , bo to zwykła meteorologia jest i nikt tego nie przewidzi
_________________ "Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."