W Operze po otwarciu postu na nowej karcie jest OK, otwiera się z www, jestem nadal zalogowany więc mogę pisać.
Tak BTW, używam wciąż wersji 12.16, tę najnowszą sobie odpuściłem bo nie ma w niej zakładek.
Co prawda od numeru 17 da się je włączyć ale tylko w wersji deweloperskiej i po doinstalowaniu dodatku chromium. Wciąż jednak nie ma tej funkcjonalności co starsze wersje, np. nie można grupować zakładek w folderach.
RSSy też trzeba specjalnie doinstalowywać, brakuje również sporo ustawień indywidualnych ze starszej wersji.
Spieprzyli taka fajną przeglądarkę i po co?
Pies czy kot?: pies
#349 Wysłany: 2013-10-24, 00:10
crayzee napisał/a:
Zrobiliście chłopaki, jak chcieliście.... tylko mam wrażenie, że trochę po partyzancku.
Zmiana nazwy Forum z CW miała sens już od dawna z powodów, o których tu teraz mowa (piszemy o wszystkich markach), ale chyba już ktoś jakiś czas temu to postulował - wtedy mówiliśmy, że nazwa jest silnym integratorem ludzi wokół forum i zmiana nazwy się temu nie przysłuży. Teraz dzieje się coś dokładnie odwrotnego - niech się więc wierchuszka CW nie dziwi, że userzy czują się dziwnie, zwłaszcza ci starsi stażem.
A co do samej nazwy, to rozumiem, że miała nawiązywać do CW i inteligentnie kojarzyć się z czasem... ale jakoś mi ni cholery nie pasuje. Jak widzę z przykładu podanego przez Zinajdę nazwa domeny zastrzeżona, trzeba się było uciec do łącznika. Sorry guys, jakby mi agencja reklamowa przyszła z taką propozycją rebrandingu, to mniej więcej tak bym zareagował.
Ale Ty tu urządzisz.
No jakby mi crayzee w myślach czytał...
+ 1000 dla całej wypowiedzi...
Przez was zainstalowałem se tego Tapatalka w telefonie i normalnie się kurna zakochałem!
Nie chce mi się kompa odpalać żeby se fora poczytać.
Tyle, że teraz zacząłem przez to częściej zaglądać na inne fora zamiast tu.
Podsumowując - moje wielkie TAK dla platformy współpracującej z Tapatalkiem