Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#4 Wysłany: 2013-10-20, 12:54
Bo to jest, a właściwie była limitka.
Teraz do zdobycia tylko na rynku wtórnym.
Części zamiennych, typu bezel, wskazówki, dekiel też nie da się kupić.
(Już pytałem )
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 1308 Skąd: NGC 7293
#9 Wysłany: 2013-10-20, 16:02
Yakovlev napisał/a:
Bo to jest, a właściwie była limitka.
Teraz do zdobycia tylko na rynku wtórnym.
Części zamiennych, typu bezel, wskazówki, dekiel też nie da się kupić.
(Już pytałem )
W takim razie jakiś link potwierdzający co do limitacji by się zdał. Poza tym pod zegarkami są kliki do listy notyfikacyjnej w razie ponownej dostępności. Co tu w sumie limitować? Zamiast stosować te kapitalistyczne sztuczki trza produkować koperty, wstawiać 31 kamieniowce i kosić po prawie 100 baksów.
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#10 Wysłany: 2013-10-20, 16:25
Mzeg napisał/a:
W takim razie jakiś link potwierdzający co do limitacji by się zdał. Poza tym pod zegarkami są kliki do listy notyfikacyjnej w razie ponownej dostępności. Co tu w sumie limitować? Zamiast stosować te kapitalistyczne sztuczki trza produkować koperty, wstawiać 31 kamieniowce i kosić po prawie 100 baksów.
meranom jest aktywnym użytkownikiem rosyjskiego forum i tam pisał (wciąż pisze), co i kiedy będzie, co planuje, itd, itp. O tym, że wypuszcza nowy model/modele w niewielkiej ilości egzemplarzy też napisał odpowiednio wcześniej. Przypuszczam, że zanim oficjalnie zegarki pojawiły się w sklepie, przyjmował zamówienia od ludzi z forum i im sprzedał wszystko na pniu.
Puścił "limitkę", szybko się rozeszła, więc pewnie niedługo wróci do pomysłu i znowu coś wypuści. Trza być czujnym
EDIT:
Znalazłem i doczytałem. Wynika z tego, że było tylko po 20 sztuk każdego modelu. Była też wcześniej lista oczekujących (лист ожидания) na stronie meranom. Kiedy tylko zegarki się pojawiły było pozamiatane. Niektórzy wcześniej zapisani zrezygnowali, inni za to brali po 2-3 sztuki. I po zawodach.
_________________ The future will start tomorrow, not today.