....to jak tu staruchy nabywać? jak wiedza NIETEGOS i zaufanie do prawdomówności LUDZIKÓW się ma .....................tylko nówki kupować?
...skąd... najlepiej brać takie które samemu da się naprawić albo takie do których łatwiej o części... osobiście jak polowałem na kirowki to wybierałem takie brudne, z uwaloną sprężyną albo bez klucza ale z żywoj majtnikiem... za każdym razem jak taką trafiłem to był złoty strzał... drobny remont i dawaj następny... tam to się sprawdzało... a tak to trzeba zasypywać sprzedającego gromem pytań... osobiście jak mi odpowiada, że nie wie i się nie zna to odpuszczam... ale cóż... są ludzie i ludziska
[ Dodano: 2013-10-19, 18:57 ]
macedońskiogier napisał/a:
"sprężynka nieoryginalna" Ten zegarek miał ponad 60 lat! Chrono nie powinno już dawno chodzić
...po części masz rację... bo przecież po wuj mi to chrono... to i tak tylko ozdoba... pal licho jakby było uwalone kilka trybków na kole sekundy i zegar chodził a chrono dostawało czkawki ale jakos tam szło... a tu po kilku sekundach cały mechanizm zacinał się a chrono na dodatek nie dawało się wyłączyć... mnie to osobiście boli a trzymać zegarek w szufladzie tylko dla ozdoby... też mnie wpienia...
Maras68 [Usunięty]
#32 Wysłany: 2013-10-19, 18:02
jimmy napisał/a:
...ale ty Spam skryty jesteś tyle czekać z obwieszczeniem
no chyba że tak... Też tak uważam, nie ma co do szuflady chować, bo to zwykłe kolekcjonerstwo czyli choroba psychiczna, która sama się rozwija Trzeba by ten mechanizm odciąć całkiem do chrono... Szkoda.
Spam [Usunięty]
#34 Wysłany: 2013-10-19, 18:09
macedońskiogier napisał/a:
nie ma co do szuflady chować, bo to zwykłe kolekcjonerstwo czyli choroba psychiczna, która sama się rozwija
...wiesz nie chcę Cię wyrywać z błogiej nieświadomości ale to co my robimy... choć nie wiem jak jest u Ciebie... to też nie jest ani zdrowe ani normalne
właśnie o tym mówię... To że jestem nosicielem to nie oznacza, że mam innych zarażać Przestrzegam raczej. Ale dziękuję za troskę, kontroluję własne namiętności.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.