Pies czy kot?: kot
#318 Wysłany: 2013-10-18, 20:29
No to ja z innym pytaniem. Na starej stronie, jak wszedłem w temat z nieczytanymi postami, to kierowało mój wzrok od razu na ten pierwszy nieczytany post.
Obecnie kieruje mnie do postów powyżej, już przeczytanych. Mam tak przy każdym temacie. Używam teraz tylko iPada, nie wiem, jak na kompie ta sprawa wygląda.
No właśnie miszczu pasjonaty też są na starym nie wspieranym IPB i jakoś Taptak działa. Zresztą co tu gadać, dla dobrego admina przerobienie kodu skryptu pod starszą wersje phpBB nie powinno stanowić problemu
Zatem przepraszam , tematu nie ma, a wiec i korekta w postaci usunięcia mych wychyleń by się prezydała, co należy rozumieć Sylwek, ufam Tobie . Mam tylko cichą nadzieje że szeregowcy tego nie czytali, a jak czytali? To nie czytali.
AAAAaaaaaa...... Przypomniało mnie się OKR na przemo ma Tamtaka.
_________________ Pozdro!!!
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-10-18, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
#328 Wysłany: 2013-10-19, 02:27
kaido2 napisał/a:
No właśnie miszczu pasjonaty też są na starym nie wspieranym IPB i jakoś Taptak działa. Zresztą co tu gadać, dla dobrego admina przerobienie kodu skryptu pod starszą wersje phpBB nie powinno stanowić problemu
Tej wersji darmowej zmieniać nie można, chyba że się samemu prosi o problemy prawne, ew. zemstę. Ogólnie - odradzam grzebanie przy tym kodzie. Jest bezpłatny, ale ograniczony prawami autorskimi.