Na dobry początek, w ramach autoprezentacji, „mocnego” wejścia, ożywienia Kumotrów ... i takie tam...
Zgodnie z wyznawaną ideologią (moją) zegarkowego zbieracza, która mówi że;
Stare jest piękne,
i nie musi być wcale wyjątkowe,
a podziemia pyramidy także mogą być fajne.
... no i jeszcze -
Frajda jest najważniejsza !!!
Trochę zapowiadanych złomków
Uwielbiam taką stylistykę, te ziemiste kolory, ringi, malowane lumą indeksy....
Fotografia celowo mało czytelna, mam nadzieję, że rozpoznanie utrudnione. Zgodnie z duchem forum trzeba stopniować napięcie.
W tym momencie proponuję Kumotrom drobną zabawę.
Trafiacie na targ, a tam pan z wiaderkiem rozdaje prezenty, można wybrać jeden i tylko jeden, nie ma czasu na deliberowanie, obmacywanie, oglądanie ze wszystkich stron. Kto pierwszy ten lepszy.
Jeden Kumotr - Jeden zegarek
Ja i tak będę stopniowo wrzucał je pojedynczo, oczywiście oczekując na miażdżące oceny, fochy, ochy ... i może trochę informacji. Postaram się uwzględnić kolejność wyboru, a dla mnie to motywacja do większej aktywności i oswajania się z forum.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#2 Wysłany: 2013-10-18, 09:31
nie za bardzo zrozumiałem o co kaman ale chyba mam sobie wybrać zegarek, który będzie lepiej zaprezentowany?
To poproszę skrajny prawy z 1 rzędu na samym dole - fajny!
Tylko luma chyba naciapana...
PS. cześć, poza tym
_________________ Skate or die!
Maras68 [Usunięty]
#3 Wysłany: 2013-10-18, 09:35
Ładna kolekcja Woj popieram poglądy wyżej wyrażone
Dobre wejście
[ Dodano: 2013-10-18, 10:38 ]
tam po prawej w dole jednego wojaka (czarna tarcza) widzę o ile mnie ślipia nie mylą, to go wezmę, a co mi tam
o ten proszę:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-18, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#6 Wysłany: 2013-10-18, 09:51
To mi się podoba,każdemu na dzień dobry po zegarku ja biorę tego z cebulastymi wskazówkami.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Maras68 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2013-10-18, 10:02 Re: Lata 40/50
Woj_Woj napisał/a:
będę stopniowo wrzucał je pojedynczo, oczywiście oczekując na miażdżące oceny, fochy, ochy ... i może trochę informacji. Postaram się uwzględnić kolejność wyboru, a dla mnie to motywacja do większej aktywności i oswajania się z forum.
...to forum jak narkotyk potrafi wciągnąć na dobre, do tego stymuluje do pielęgnowania zapału kolekcjonerskiego, i efekty co rusz, zakupów moc - raz bardziej udanych, raz mniej, byle do przodu aż gablotka zaczyna pękać w szwach ...