Pies czy kot?: pies
#12 Wysłany: 2013-10-16, 15:27
rmaya napisał/a:
Dzięki Kumotrzy!
Będzie mi tej dwójki z przodu brakowało
Przestań gadać głupoty... mnie się niedawno z 3, 4 zrobiło i nie lamentuję... teraz to się dopiero zacznie dziać...
Jak masz 2 z przodu to niby już wszystko możesz ale nie wiesz jak to zrobić,
jak masz 3 z przodu to wszystko możesz i wiesz jak to zrobić ale się boisz,
jak masz 4 z przodu to wszystko możesz i wiesz jak to zrobić i przestajesz się bać...
Kolejna faza jest uzależniona od indywidualnych charakterologicznych predyspozycji (uważaj Fazi ) Wszystko możesz, wiesz jak to zrobić nie boisz się i idziesz na całość bo nic nie masz do stracenia
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#13 Wysłany: 2013-10-16, 15:36
Daito, dzięki.
Kolejna faza z Twojej wyliczanki powinna pewnie brzmieć:
Jak masz 5 z przodu to wszystko wiesz co i jak ale już nie bardzo możesz i boisz się, że się inni dowiedzą
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-10-16, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
#14 Wysłany: 2013-10-16, 16:01
rmaya napisał/a:
Daito, dzięki.
Kolejna faza z Twojej wyliczanki powinna pewnie brzmieć:
Jak masz 5 z przodu to wszystko wiesz co i jak ale już nie bardzo możesz i boisz się, że się inni dowiedzą
spoko spoko - w obecnych czasach farmakologia czyni cuda... znaczy tak coś w radio pokazywali ostatnio o tym