Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#1457 Wysłany: 2013-10-14, 13:40
Z_bych, to wersja ekspozycyjna, poprosiliśmy o wykonanie takich skrzyneczek producenta naszych pudełek, obiecał że zrobi nam na zlot, troszkę się nam termin dostawy rozjechał. I chwilowo jest to "bezcenne"
Aaa to wypas , ogólnie kiedyś myślałem sobie, żeby fajnie wyglądał taki zestaw kolekcjonerski GG ze wszystkimi modelami, z opisem na grawerowanej tabliczce, w pudle z logo itd., nawet nie do noszenia tylko do mania, no i proszę - pudło jest - no, ale to nie na moje zarobki
Aaa to wypas , ogólnie kiedyś myślałem sobie, żeby fajnie wyglądał taki zestaw kolekcjonerski GG ze wszystkimi modelami, z opisem na grawerowanej tabliczce, w pudle z logo itd., nawet nie do noszenia tylko do mania, no i proszę - pudło jest - no, ale to nie na moje zarobki
Bluźnisz Myślę, że nie będzie kosztowało więcej niż Twoje zegarki. Chociaż jeden
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos