ani ten pan nie trafiał do mnie jako aktor, ani nie trafił obecnie jako designer..
No i to jest troszeczkę inaczej powiedziane niż to, że "staremu pierdzielowi się popiętroliło" parafrazując Twoją wcześniejszą wypowiedź. Jakby mi się nie podobało Twoje czółno to bym powiedział, że jest brzydkie, a nie, że jesteś nienormalny bo je zbudowałeś nie?
Sylwek napisał/a:
pomijając ciocię ecię w najzwyklejszej odmianie władowaną do środka,..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#33 Wysłany: 2013-10-14, 13:19
ALAMO napisał/a:
vidocq napisał/a:
Zegarek z 18-tokaratowego złota za ponad 75 tysięcy zielonych prezydentów
...a na kopercie "all stainless steel"
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi ale na deklu tak jest napisane
A w opisie aukcji "Solid 18k Gold and Enamel"
http://www.ebay.pl/itm/Mo...=item3f2a62d5fb
Podejrzana sprawa...
PS
Svedos, wytrzymaj! Twardym trzeba być, nie mientkim.
Prawdziwi twardziele nie tylko oglądają fotki ale kupują i noszą!
Pies czy kot?: kot Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 4042 Skąd: Września
#34 Wysłany: 2013-10-14, 13:22
A bo wy siem nie wyznawacie Koperta jest ze złotej stali nierdzewnej - zwykła nierdzewka jest za mało złota, a zwykłe złoto za mientkie dla twardzieli. A dizajn? Przecież chodzi o to, żeby zegarek samym swym wyglądem powalał przeciwnika, żeby nosiciel się nie spocił
_________________ "trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#37 Wysłany: 2013-11-04, 12:22
Wydaje misie, że zarówno zegar jak długopis "grały" w wyrezyszerowanych przez Sly filmach Expendables i Expendables 2, na polski przetłumaczonych jako Niezniszczalni. Ale może się mylę, bo jak oglądałem te dzieła na DVD (zresztą bez przykrości, lubię taką rąbankę), to jakieś ładniejsze mi się wydawały.
Wszystko jasne, dzięki Erolek! (v. post poniżej)
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-11-04, 12:34, w całości zmieniany 5 razy