Hehe, to nie wiem czy to, co napiszę teraz, przeczytasz, ale spróbuję.
Masz coś takiego:
Ostatnia opcja to "zaznacz temat jako czytany/nieczytany" w zależności jakiego tam kto urologa ma.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-03-30, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
tewie [Usunięty]
#122 Wysłany: 2010-04-04, 21:00
Wychodzi na to że dobrze to wyłożyłem . Cytują jak jakiegoś klasyka . Blaz - a z tym
"nieczytany post" to jest tak że raz się pojawiał a innym razem był niewidoczny . Też się nad tym zastanawiałem , w końcu zorientowałem się że to jest tak gdy wejdzie się raz na stronę i ją opuści to napis znika , po następnym wejściu już go nima . Ja tak miałem ale A...wski pisze że mu nie znika to już nie wiem co jest grane .
Ostatnio zmieniony przez tewie 2010-04-04, 21:05, w całości zmieniany 2 razy
Blaz [Usunięty]
#123 Wysłany: 2010-04-05, 10:26
Ale ja nie pisałem o stronie głównej, a o opcjach w temacie, w którym jesteś.
tewie [Usunięty]
#124 Wysłany: 2010-04-05, 20:14
Też nie pisałem o stronie głównej
Pisał o tym crayzee , a ja uściśliłem ..... jak mi się wydaje .
Cytat:
Łukasz, pod postem nie wiedzieć czemu jest "Oznacz temat jako nieczytany"
Na szczęście z poziomu strony głównej to działa. Przydatna funkcja!
Tu muszę jeszcze chyba dodać że było to w innym temacie , tym oczko wyżej.
Ostatnio zmieniony przez tewie 2010-04-05, 20:29, w całości zmieniany 4 razy
Blaz [Usunięty]
#125 Wysłany: 2010-04-06, 10:13
Aha, no tak, fakt.
Najważniejsze, by działało.
yanek [Usunięty]
#126 Wysłany: 2010-04-07, 09:39
Jeśli było to sorry, ale nie chcę się przebijać przez 9 stron tematu.
Otóż:
- nie dostaje maili z forum. Nie dostałem maila o aktywacji konta (udało się zalogować bez tego). Teraz nie dostaje maili z powiadomieniami o odp. w temacie, mimo zaznaczonej opcji w profilu. Konto poczty na wp.pl
- denerwująca rzecz - pod ostatnim postem w temacie mamy możliwość przejść do innej strony tematu:
Szkoda tylko, że nie jest oznaczone na jakiej aktualnie stronie się znajdujemy. Wiem, że oznaczenie jest na górze, ale na dole też powinno być.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#128 Wysłany: 2010-04-07, 09:56
Powiadomienia nie dzialaja mimo tego ze sa wlaczone , czyli takze powiadomienia o rejestracji - taki myk nowego silnika. Wyglad forum dyktuje kolory i to ze nie widac na ktorej stronie sie jest .
#129 Wysłany: 2010-04-10, 09:51
Kumotrzy może nasze forum przybrać w żałobną szatę w związku z tragedią która się wydarzyła
Panowie możecie mi napisać dlaczego nie mogę wysłać PW?
Pomimo przyciskania wyślij wiadomość jest w skrzynce "do wysłania" a nie "wysłane" czy ta wiadomość wyśle się sama kiedyś ?