Pies czy kot?: kot Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Kwi 2013 Posty: 2748 Skąd: WZ
#1466 Wysłany: 2013-10-08, 18:06
Dzięki Kumotrzy
No więc tak:
Pasek z zestawu generalnie dodatki na wypasie. Jest dodatkowe czarne nato oraz dwa wkrętaki - jeden do zmiany paska, drugi do wykręcania osłonek koronki (nie wiem po co).
Zegar zapakowany w piękne drewniane pudełko, a to pudełko jeszcze w jedno kartonowe, na obu wyciskany napis Ancon
Zegar jest fajnie wykonany, ale to kawał kloca. Nawet przy moim 19,5 cm nadgarstku. Aczkolwiek dość wygodny No i ta kolorystyka
Powiem tak, jak pokazałem fotki z netu najlepszej z żon, to powiedziała, od razu, że mam sobie go zanabyć
Podrzucam jeszcze fotkę sfiecenia, ale tutaj to raczej słabo jest
_________________ Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1467 Wysłany: 2013-10-08, 18:10
bert69 napisał/a:
Powiem tak, jak pokazałem fotki z netu najlepszej z żon, to powiedziała, od razu, że mam sobie go zanabyć
A to ciekawa koncepcja, sprawdzę dzisiaj na mojej
bert69, zanim dodam osobę do ignorowanych, proszę o info, czy przesyłka wzbudziła zainteresowanie wiadomych wrogich nam sił przy przekraczaniu granicy?
Pies czy kot?: kot Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Kwi 2013 Posty: 2748 Skąd: WZ
#1468 Wysłany: 2013-10-08, 18:13
Tomek napisał/a:
bert69 napisał/a:
A to ciekawa koncepcja, sprawdzę dzisiaj na mojej
bert69, zanim dodam osobę do ignorowanych, proszę o info, czy przesyłka wzbudziła zainteresowanie wiadomych wrogich nam sił przy przekraczaniu granicy?
Wcale nie zainteresowała
W ogóle to najszybszy mój zakup: 2.10 - dwumlask, 7.10 - przesyłka do odbioru
_________________ Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......