Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#34 Wysłany: 2013-10-06, 13:39
kurcze też do pana z Korei napisałem, powołałem się na treningi tae-kwon-do i trenera ale chyba zajęty odpisywaniem na Waszą korespondencję bo już trzeci dzień cisza...
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#36 Wysłany: 2013-10-12, 19:05
1) Dlaczego nikt mi nie zwrócił uwagi na taki fajny wątek?
2) Tisell nie ma strony po angielsku. Co prawda od jakiegoś pół roku robi taką, ale biorąc pod uwagę jego angielski to trochę mu to jeszcze zajmie.
Można przepuścić stronę przez Google Translate.
3) Ceny przeliczam bardzo prosto:
1000 wonów = 1 USD
Biorąc pod uwagę że dojdą opłaty graniczne, to całkiem prawdopodobny (i łatwy) przelicznik.
4) Ta Rodina Tissela ma inny dekielek, ale on jest zaciskany, a nie zakręcany jak w Rodinie. Co kto woli, tylko zwracam uwagę. Chętnie obejrzałbym jak wygląda ten ST17 w manualu, ale przez to okienko na balans słabo widać.
5) WSZYSTKO KURNA WYKUPILIŚCIE! (sold out)
6) Przy okazji obejrzałem Unitasy Tisella i wygląda na to że wersje z pasami zdecydowanie mu się skończyły, są tylko te z głupawymi grawerami w stylu IWC.
7) Jak już zajrzałem na stronę, to znowu zaczęły mnie korcić chrono na ST19.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2013-10-12, 19:07, w całości zmieniany 1 raz